< srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga
SEX, DROGEN UND PORNOINDUSTRIE
________________________


*Ken je napravio bannere koje možete staviti na svoj blog i time pomoći Kenu da postane slavan.
Hvala.








klikni me! volim te!

klikni me! volim te!

****************************

Autorice ovog bloga žele ostati anonimne. Ako na neki način prepoznate njihovu seksi pojavu, ignorirajte ju. Koliko god to teško bilo.

****************************
sexy ken mail: kenomanija@net.hr

Counter

Glavni akteri
Ken


Jožica


Action Man


Slavko


Nemanja


Gospodična Majka


Consuelo


Čuvarica




21.07.2007., subota
MOMAČKA VEČER - dio prvi

Kao što svakom kad-tad dođe iz guzice u glavu, tako je i Kenu došlo iz ku.ca u glavu da se mora skrasiti i živjeti pristojnim životom; zasnovati obitelj, naći siguran posao, odreći se alkohola, kurvi i kocke. No prije nego što zauvijek izbriše svoju mračnu prošlost, Kenovi prijatelji odlučili su mu prirediti večer za pamćenje. Pa neka se i Ken proveseli još jedan, posljednji put...

Momačka večer započela je vrlo nedužno. Ugodan prijateljski razgovor, prisjećanje na stara vremena. No, čašica-dvije previše i još malo više i stvari će se oteti kontroli.


Momci su već bili dobrano pijani, kadli ono, došla je kurtizana koju su Mirko i Slavko naručili iz 'Plavog oglasnika'.


Sindy je dobro znala svoj posao i nije gubila vrijeme na razgovor.




Sindy je skočila na stol i počela zavoditi Kena svojim provokativnim plesom. Nije joj bilo prvi put. Ken i Sindy odmah su pronašli zajednički jezik, kao da se znaju već sto godina...


Ali ne zadugo. Kao i uvijek, u Kenu se nešto prelomilo. Opet je postao čudan. Stresao se, žmirnuo na lijevo oko, lice mu je poprimilo čudnu boju te je divlje odgurnuo Sindy kao da nije normalan.


Sindy je nezgodno pala, udarila glavom, a krv je potekla.


Kako će se Ken izvući ovoga puta? Pogledajte u sljedećoj epizodi.

To be continued...



***

#jebote jel vi imate život?? ocito ne
i ove budale sto to citaju isto nisu nist bolje
ko to pise mora da bude stvarno veliki luzer
sramota (get a life 20.07.2007. 16:15)


Nekome sintaksa baš i nije jača strana... Anyway, mora da je naš post probudio u tebi neku bolnu uspomenu. U prosjeku pišemo jedan post mjesečno (točnije 0.8 prema statistici). Ostalo vrijeme provodimo razmišljajući što bismo mogle staviti u idući post. Stoga, naravno da nemamo život. Svoje "živote" posvetile smo Kenomaniji, tom uzvišenom cilju. Odbijamo izlaske s prijateljima jer za njih nemamo vremena. Kao pratioca na maturalnu zabavu povele smo Kena. Po noći spavamo s Kenom, diramo se misleći na istog. Kad pravimo ručak uvijek stavimo tanjur više - za Kena. Čak i ako izađemo van povedemo Kena sa sobom, malen je pa stane u svaku torbicu ili u gepek. Dečke nemamo jer smo zaljubljene u Kena. Kad smo tužne, razočarane ili napušene razgovaramo s Kenom. Jebote, pa stvarno smo luzeri! Ali drago nam je što nas čitaš. ;)

Tip: uoči sarkazam i osvoji kolačić.


- 14:13 - Komentari (60) - Isprintaj - #
08.07.2007., nedjelja
Preobraćenje Kenovo

Izgledalo je kao da će to biti još jedna sasvim obična i dosadna nedjeljna misa. Ali ne kad se radi o Kenu. Naime, dotični je osjetio poziv te ga je lokalna župa ubrzo primila u službu.





Kenovo preobraćenje kulminiralo je na jednoj propovijedi kada je Ken vrlo zdušno davao vjernicima na znanje kako grijeh vreba na čovjeka, te se treba oduprijeti jer oni čija je vjera poljuljana lak su plijen za Vraga.



Ken je nečistim rukama vjernicima dijelio hostije, a da tragedija bude veća pobrkao je redoslijed služenja mise. Drugim riječima, nakon pričesti slijedila je ispovijed.



Nakon Kenove propovijedi, svi su se osjetili nečistima i prljavima te su brže bolje pohrlili na ispovijed. Nakon hostije, naravno.






U ŽUPNOM UREDU

Ken, kao i uvijek, nije gubio vrijeme. Dječici je objasnio da postoji samo jedan, istinski način ozdravljenja te im napomenuo da ga zadrže za sebe. To će biti njihova mala tajna.







Nije prošlo mnogo vremena, kadli ono, Ken nije stigao reći ni 'seks' a misno vino već mu je udarilo u glavu.



Čuvarica je naišla u ključnom trenutku te uhvatila Kena podignute halje. Nikakve riječi nisu više bile od pomoći. Ken je ponovno bio uhvaćen.



Čuvaričino razočaranje bilo je neizmjerno.




Nakon ovih nemilih događaja, Ken je, prema njegovim riječima, bio nepravedno izbačen iz službe i Crkvene zajednice, a svijet je ostao bez još jednog dušebrižnika. Šteta je, dakako, nepopravljiva.

Idite u miru.



- 17:36 - Komentari (76) - Isprintaj - #
01.07.2007., nedjelja
SMELLS LIKE CHILDREN

Dan je bio posebno vruć, pa je Đurđa odlučila povesti djecu na kupanje.
Matej, Marko, Luka i Ivan su se bezbrižno kupale gledajući svoja posla, ni ne sluteći da će ih Đurđa na sekundu ispustiti iz vida i otići se *khm khm* kao što to svaka babysitterica čini.



Dok su djeca bila prepuštena sama sebi, Đurđa se odala bludu i nemoralu dopustivši ActionManu da ode where no man has been before.



Pogledajte to ozareno lice! Pogledajte taj pogled ekstaze! Kurva!!



Ken je, kao i uvijek, iskoristio priliku i dao oduška svojim voajerskim sklonostima. Zavukao se u tamu poput kakvog psa i snimao, snimao, snimao...



...i snimao..



Oprezno se približio hodajući na prstima poput kakvog lukavog mačka, uzeo dječju odjeću i omirisao je. Taj poznati miris djece...
Pred očima su mu sjevnule najbolnije slike iz njegovog mračnog djetinjstva. U njemu se probudilo nešto nedefinirano, nešto što ga tjera da radi čudne stvari.



Ken je zgrabio maloga dječaka, stavio ga pod ruku te se udaljio u nepoznatom smjeru.



Što je bilo dalje ostavljamo vašoj prljavoj mašti na volju. Mi nismo tako perverzne. Oh, lordie..



***



#NEPAMTIM KADA SAM SE ZADNJI PUT OVAKO ZGROZILA!!!!! ŽAO MI JE VIDJETI DA SE DVIJE MLADE TEENAGERKE BAVE OVAKVIM ST VARIMA!!! CURE OVO JE STVARNO SRAMOTNO DA NEMATE U ŽIVOTU NIŠTA ZA RADITI NEGO SNIMATI OVAKVE GROZOTE!!! NADAM SE DA VAŠI RODITELJI ZNAJU ČIME SE BAVITE U SLOBODNO VRIJEME!!!! TAKOĐER SE NADAM DA ĆE MOJA PORUKA UTJECATI NA VAS I DA ĆE TE SE UMJESTO OVOM BLOGU POSVETITI DRUGIM STVARIMA, NPR. CRKVI TE OTKRIVANJU SVOJIH TALENATA!!! (rastužena majka 29.06.2007. 09:58)


Zahvaljujemo se Gospođi Rastuženoj Majci što nam je na ovako suptilan način dala do znanja što misli o našem radu, te nas uputila na pravi put. Iako nam ideja ne nedostaje, prihvaćamo prijedloge čitatelja, a vaš, Gospođo, uvažit ćemo već u sljedećem postu.

- 13:34 - Komentari (55) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

eXTReMe Tracker
Copyright © 2006, 2007 kenomanija